Vind een spa Vraag herstellingen/onderhoud aan Maak een afspraak

De 6 spa peilers

Schrijf je in voor onze nieuwsbriefNl Fr Verzenden

De Belgische fabrikant van buitenspa's

Bo-Spas

Al reeds 14 jaar zijn wij gespecialiseerd in het verkopen en herstellen van buitenspa's. We zijn gestart met het importeren van spa’s vanuit Florida en deze om te bouwen naar Europese normen, maar toen zowat 6 jaar terug de crisis begon in de USA en onze leverancier één van de zovele fabrieken was die ten onder ging, zijn we zelf begonnen met het vervaardigen van onze eigen spa-modellen.

Alle modellen op deze site zijn ons eigendom en worden door ons ontworpen. U zal deze spa's dan ook nergens onder een ander merknaam tegenkomen. Omdat wij onze spa’s zelf ontwerpen voldoen onze modellen aan de Europese “AQUA-CE” normen voor ergonomie, diepte, veiligheid, verbruik, kwaliteit, duurzaamheid, …

U kan bij ons terecht voor het aankopen van uw “droom-spa”, het herstellen van spa's van andere merken, het ombouwen van Chinese spa's naar Europese normen, het aankopen van spa-onderdelen via onze webshop en het onderhouden van uw spa. Wij besteden de grootste aandacht aan een laag verbruik, kwalitatieve onderdelen en aan een goede na-service. Wij kiezen er niet voor u de goedkoopste spa te leveren, want wij doen niet mee aan Chinese import, maar kiezen voor een kwalitatieve spa met een “10 jaar garantieplan” op de complete spa.

Therapeutische spa's

Onze nieuwste spa-modellen zijn ontworpen en ontwikkeld in samenwerking met een ruim team van specialisten, waaronder revalidatieartsen, neurologen, fysiotherapeuten en kinesitherapeuten. Samen met dit team hebben we de beste manier voor opstelling, soort en kracht van de hydro jets in onze spa's bepaald. Voor de vormgeving van de zit- en ligplaatsen hebben we fysieke ergonomisten raadgepleegd. Door deze samenwerkingen leiden onze modellen tot de meest vooruitstrevende spa's op gebied van therapeutische en ergomische kwaliteit. Aangezien niet iedereen dezelfde behoeften en smaken heeft, zijn onze spa's op gebied van hydromassage volledig aanpasbaar naar de vraag van de klant.

Neem zeker gunstig de tijd in uw zoektocht naar uw ideale spa en kom gerust eens langs in onze toonzaal om onze spa's uit te proberen.

Op deze site vindt u alle informatie voor uw zoektocht naar uw ideale spa.

Indien u nog met vragen zit, kunt u gerust contact met ons opnemen voor meer informatie.

De Waele Bernard
zaakvoerder

Wij maken de Beste Spa Ter Wereld

01Garantie 10+

De beste garantie ter wereld, bij ons geniet je van een 10 jaar garantieplan op uw complete spa. Zowel jets, pompen, leidingen, draagconstructie, computerpacks,...

02Energie+

Onze spa behoren tot de spa's met het laagst verbruik mogelijk, gooi geen duizenden Euro's weg aan elektriciteit kosten met de aankoop van een goedkope spa.

03Aqua-Ce

Onze spa's voldoen 100% aan alle veiligheids normen die in de Pool / spa / Wellness wereld gelden.

04Aristech Swim Acryl

Zowel de spa's als de swimspa's worden vervaardig uit swimspa acrylic. Deze is 30% dikker dan de normaal gebruikte acryl van onze concullega's.

05DURA-Polyester

Dit is een hoogwaardig 100% puur acryl

06Vinylester Pure

Dit product garandeert een betere hechting tussen acryl en polyester. , dus zonder vulmiddel of andere goedkope additieven.

07Balk structuur

Onze draagstructuur is gemaakt met 92 x 46 mm houten balken, deze zijn geïmpregneerd en Heat Treated.

08HTEP bodem

Deze 100% dichte kunstrubber bodem voorkomt dat ongedierte of water de spa binnendringt, maar heeft ook een absorberende functie die de trillingen van de opneemt.

09Triple Heat-Lock isolatie

3 lagen isolatie: 20 mm Celrubber + 20 mm PU plaat + 3 mm reflectiescherm. Dit garandeert zowel een akoestische als thermische isolatie. Wij isoleren zoals u uw woning isoleert !!

10Canadese cederhout omkasting

Niets is beter bestand tegen ons klimaat dan Canadese cederhout. Alle kunststoffen omkastingen vervormen en verbleken door de UV/zonnestralen. Canadese cederhout kan je steeds behandelen, kunststof niet.